Alle kaarten

Categorie

Toepassingen wiskunde
Hoe kan de brandweer zich nog beter positioneren in de regio? Als meerdere kazernes bijvoorbeeld bezig zijn met een brand, waar moeten de voertuigen van de overige kazernes dan heen voor een optimale dekking? Om antwoord te geven op deze – en vele...
Dervative functions (saba b)
Calculating extreme values (Dervative functions, Saba b)
Solids (saba b)
Calculations (Solids, Saba b)
Exponential Relations (saba a)
Calculations with powers (Exponential Relations, Saba a)
Tekst
Oneindigheid heeft mensen door de eeuwen heen immens gefascineerd. Het is de grote verdienste van Georg Cantor (1845 ? 1918) geweest om het begrip oneindigheid wiskundig binnen bereik te brengen.
Tekst
CAO
Wiskunde A-lympiade: Finale 1999-2000. Bijlage http://www.fi.uu.nl/alympiade/nl/opgaven/opgaven99-2000/finalebijlage.pdf
Tekst
Girolamo Cardano (1501 - 1576) was een Italiaans arts en wiskundige uit de buurt van Milaan.
Videos Grafische Rekenmachine
* invoeren functie. * window verschuiven en vergroten. * bepalen van extremen en snijpunten met GSolve. * bepalen van oppervlaktes en raaklijnen. * extra mogelijkheden bij de invoer van een functie.
Videos Grafische Rekenmachine
* binomiaal en normaal met menu 1 het rekenscherm. * binomiaal en normaal met menu 2 statistics. * sigma mu en p berekenen met SolveN en Intersect. * werken met de tabel functie van menu 7 Table. * het vaasmodel.
Videos Grafische Rekenmachine
* invoer en handige toetsen. * functietoetsen in het rekenscherm. * gebruik SolveN functie. * gebruik Catalog. * overnemen oud antwoord.
Videos Grafische Rekenmachine
* werking menu. * besturing met functietoetsen F1, F2, etc. * handige toetsen. * toelichting van aantal menukeuzen. * toelichting van de set-up (shift menu).
Videos Grafische Rekenmachine
* directe en recursieve rijen. * regressie en correlatie. * system settings in menu G. * conversie van eenheden.
toont 73 - 84 van de 4832 kaarten
34567891011