GeoEnZo

logoGeoEnZo.pngGeoEnZo is een intuïtief en eenvoudig werkend wiskundig basispakket voor het digitale schoolbord. GeoEnZo kent geen installatie; overal waar je het programma op de computer plaatst, werkt het meteen. Dus ook op een USB stick. Met zo'n USB stick kun je dan in alle lokalen waar een digitaal bord hangt, beschikken over al je opgeslagen borden.GeoEnZo werkt eenvoudig maar is toch zeer compleet. Je kunt er meteen mee werken en je komt dan gaandeweg steeds meer interessante mogelijkheden van GeoEnZo tegen.

Alles voor de wiskundeles

GeoEnZo bevat natuurlijk alle eerstelijns benodigdheden voor de wiskundeles, zoals een geodriehoek, een passer, een rekenmachine en diverse soorten roosterpapier. Maar GeoEnZo bevat natuurlijk veel meer digitale snufjes om bijvoorbeeld snel tabellen, grafieken en figuren te tekenen of statistiek te bedrijven. 

Publiceren op internet

Bijzonder is de mogelijkheid om borden op internet te publiceren. Met én druk op de knop en zonder verdere technische voorzieningen maakt u een bord voor al uw leerlingen op internet drie maanden lang opvraagbaar.

GeoEnZo is een Nederlands product maar wordt wereldwijd voor het onderwijs ingezet. Het programma instelbaar in de talen Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans. GeoEnZo wordt u gratis door Math4All aangeboden.

 

»Download GeoEnZo 4.6

 

Nieuw: Practicum Statistiek

Bij GeoEnZo is een practicum Statistiek beschikbaar. Dit staat op GeoEnZo: Statistiek bij practica op deze website


Ontwikkeling

De ontwikkeling van GeoEnZo gaat nog steeds door. Zodra er een nieuwe versie beschikbaar is, wordt u automatisch door GeoEnZo gewaarschuwd. Ziet u een fout, heeft u een storing of heeft u een suggestie voor een volgende versie? Stuur dan een mail naar Ton Groeneveld, de auteur van GeoEnZo.